vizenergizalas.hu

~ VízEnergizálás ÉletEnergia Készülékekkel ~
VÍZ- és táplálék Energizálás | Optimalizált ivóvíz és energizált táplálék
 
 »» Víz Energizálás  |  Mit tehetnek az ÉletEnergia Készülékek és ÉletErő Generátorok Önért? ~

 
 
»»   VízEnergizálás: Élővíz & Életvíz > Mit tehetnek az ÉletEnergia Készülékek és ÉletErő Generátorok Önért? ~

Mit tehetnek az ÉletEnergia Készülékek és ÉletErő Generátorok Önért? ~

Integrált ÉletErő Generátorokkal működő ÉletEnergia Készülékek
Chi / Qi / csí Generátorok & Prána Generátorok & Orgone / Orgon Generátorok

  »»   


Mottó
:
"Ha az ember nem tudja, melyik kikötőbe igyekszik, nincs szél, mely jó lenne számára"
Lucius Annaeus Seneca


  »»   
Nyitóoldal... :: életenergia készülékek, életerő generátorok | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu

Az ÉletEnergia Készülékek használati előnyei

Mit tehet Önért egy új, élvonalbeli csúcs-technológia ?!
(1.)


Mit tehetnek készülékeink Önért? | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu Bővebben arról, hogy mit is tehetnek Önért, ill. hogyan segíthetnek Önnek az integrált ÉletErő Generátorokkal működő ÉletEnergia Készülékek -kitűzött- céljai elérésében


Most az önfejlesztés, a pozitív változások erőteljes eszköztárát fogjuk ismertetni Önnel, mely minden eddiginél gyorsabb és könnyebb útat nyit a siker felé.

Az elkövetkezőkben értékes információk birtokába jut, bámulatosan új és erőteljes eszközök birtokosává válhat, melyet felhasználhat úgy önképzésre, mint az állandó pozitív változások terén, a biztos siker és minden eddiginél hatásosabb, tartósabb és átfogóbb -pozitív- eredmények eléréséhez.
S mindez egy gombnyomásra, egy szempillantás alatt!

Képzeljen el...
...egy garantáltan sikeres, kiteljesedett életet, mely lélegzetelállító lehetőségeket rejteget!

RAD2400 HD :: ÉletErővel táplált és működtetett Radionika Készülék | Trend GenerátorKépzelje el, hogy birtokában van az ERŐnek,
ÉletErő Generátor ::  ÉletEnergia Készülék :: ÉletErő-Technológia melynek segítségével beléphet bárkinek az elméjébe
ÉletErő Generátor ::  ÉletEnergia Készülék :: ÉletErő-Technológia hogy ráhasson, hogy az illlető(k) az Ön akaratának megfelelően viselkedjenek
ÉletErő Generátor ::  ÉletEnergia Készülék :: ÉletErő-Technológia hogy előidézze saját sikerét, hogy bőséget és gazdagságot vonzon életébe és, hogy belső, lelki békéjét megteremthesse !

Jó lenne birtokolni ezt az erőt, mellyel szembeszállhat minden kihívással, megoldhatja problémáit és amely biztosíthatja Ön számára is a külömbséget az átlageredmények és a csúcsteljesítmény között, valamint a teljes sikert, élete minden területén!

ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok  RAD 2400 HD ÉletEnergia-rendszer, "techno-mágia" oltár (2 x RAD 2400 HD + számítógépes Radionika Manifesztációs Program)

Igen!
Ez az -többek között- amit -a folyamatos önképzéssel párhuzamosan, elvégezve sorrendben az ehhez kötödő, megfelelő kurzusainkat- az új -beépített és integrált eredeti(!) ÉletErő Generátorral működő- ÉletEnergia Készülékek lehetővé tesznek az Ön számára -is-.

Performer / Sport Performer 2400 HD beépített ÉletErő Generátorral működő ÉletEnergia Készülék | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.huAz új Egyetemes ÉletErő Generátorok és ÉletEnergia Készülékek , már most (1998!) a harmadik évezred legfejlettebb technológiáját vetítik elénk, amit életünk jobbá, teljesebbé, boldogabbá és sikeresebbé tételére fejlesztettek ki kutatóink és mérnökeink az A.E.Á-beli, Atlantában lévő központban, valamint a Woodstock- és Roswellben lévő laboratóriumokban, több hírneves nemzetközi (Egyesült Államok-beli, kanadai, német, olasz és osztrák) professzor- és tudósgárda bevonásával, a feltaláló, Karl Hans Welz irányítása alatt.

ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok   Performer / Sport Performer 2400 HD beépített és integrált ÉletErő Generátorral működő ÉletEnergia Készülék + RAOPTC strukturális kapcsolat transzfer korongpárral egy friss, jóizű almát, valamint étrendkiegészítőket és vitaminokat energizál és optimalizál

Modern technológiánknak az új Életerő Generátor -mely minden ÉletEnergia Készülékbe megtalálható -és, melyt Karl Welz fedezett fel a XX. század 90-es éveinek elején, közel 30 éves kutatás után- elengedhetetlen eszköze és kulcsfontosságú komponense.

Siker-felszereléseink erőforrása, mely sokszor megoldással szolgál a legnyomasztóbb kihívások, a legnagyobb problémák esetében is, és utat nyit Ön számára is egy kiteljesült, boldog élet felé.

Az ÉletEnergia Készülék (és a készülékekbe beépített és integrált ÉletErő Generátor), egy új, elegáns és -egyben- igen hatékony megoldása egy régi -akut- problémának: hogyan generáljunk-, és miként hozzunk létre életünkben, állandó jellegű, pozitív változásokat ?

Fel / Ugrás az oldal tetejére... | Életenergia Készülékek

Idézet / Mottó:
életenergia & életerő & chi életerő "A teremtő elképzelés egy kívánatos jövő eszméjének transzformálása a jelen realitásába, a valóságba, amely ténnyé változtat egy lehetőséget".
Kurt Tepperwein

Mi az amit -aránylag rövid és belátható időn belül- elérhet az ÉletEnergia Készülékek rendszeres használatával?

Többek között...
ÉletEnergia Készülékek | ÉletErő Generátorral működő- ÉletEnergia Készülékek Azonnali kontroll az élet minden területén – vegye kezébe életét és sorsát, és hajtsa végre az óhajtott -pozitív- változásokat!
ÉletEnergia Készülékek | ÉletErő Generátorral működő- ÉletEnergia Készülékek Csúcsteljesítmény – érje el a maximumot minden -óhajtott- tevékenységében; munkájában, üzleti életben- és tevékenységeiben, tanulmányaiban, a sportban, a szexben és élete még sok más -fontos- területén!
ÉletEnergia Készülékek | ÉletErő Generátorral működő- ÉletEnergia Készülékek Önfejlesztés, személyiségfejlesztés – erőteljes és hathatós segítség állandó, pozitív változásokra.
ÉletEnergia Készülékek | ÉletErő Generátorral működő- ÉletEnergia Készülékek Memória bővités - növelje meg agyának memória bankját és tanulja meg könnyedén előhivni az elraktározott adatokat!
ÉletEnergia Készülékek | ÉletErő Generátorral működő- ÉletEnergia Készülékek Stressz- csökkentés, levezetés és felóldás – tanuljon meg relaxálni, gyorsan és könnyedén lazítani, megfelelő, mély tudatállapotban meditálni!

Stressz- csökkentés, levezetés és felóldás | ÉletEnergia Készülékek | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.huwomanmeditatingStressz- csökkentés, levezetés és felóldás | ÉletEnergia Készülékek | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu | meditationStressz- csökkentés, levezetés és felóldás | ÉletEnergia Készülékek | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu | womanyogawhitesmall
Meditáció & Relaxáció az ÉletEnergia Készülékek segítségével

Fel / Ugrás az oldal tetejére... | Életenergia Készülékek

Mire lesz képes az ÉletEnergia Készülékeket használva?

Az új Univerzális ÉletErő Generátorok és Egyetemes ÉletEnergia Készülékek segítségével képes lesz, hogy:
ÉletErő Generátorral működő- ÉletEnergia Készülékek | redball egészséges legyen és az is maradjon, tele energiával és vitalitással;
ÉletErő Generátorral működő- ÉletEnergia Készülékek | redball előidézze, (elő)segítse és gyarapítsa -saját- sikereit;
ÉletErő Generátorral működő- ÉletEnergia Készülékek | redball bőséget és gazdagságot vonzon életébe;
ÉletErő Generátorral működő- ÉletEnergia Készülékek | redball és, hogy belső harmóniát, lelki békéjét és egyensúlyát megteremthesse és megtarthassa.

Adjon - és biztosítson- ERŐT pozitiv gondolatainak és ötleteinek, hogy azok megvalósúlhassanak és manifesztálódjanak !

Az ÉletEnergia Készülékekkel ezt -is- megteheti !
Az ÉletEnergia Készülékek és -a készülékekbe integrált- ÉletErő Generátorok segítségével kezébe veheti saját sorsa irányítását és erőt (ÉletErőt!) adhat -pozitiv- gondolatainak, vágyainak, hogy azok megvalósúlhassanak / manifesztálódjanak a fizikai síkon, a mindennapi életben is!

Mindenki vesz magához (élet)energiát, hisz enélkül lehetetlen élni.
siker | kézfogás | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu Ételből, italból, levegőből, a napfényből, vitaminokból, stb. próbálják az előlények magunkhoz venni ezt a vitális energiát, ill. ezekből alakítja át testük -végső soron- életenergiává, éltető életerővé.

De miért enne egyre többet, miért kéne még több táplálékot és tápkiegészítőt magába tömnie, miért kéne egyre több vitamint magához vennie, vagy miért kéne órát hosszat bonyolult és nyakatekert mozdulatokat végeznie, amikor az ÉletEnergia Készülékek révén, egy egyszerü kattintással -állandóan és folyamatosan!- részesülhet ebből a nagyszerü pozitív és jótékony energiából?

Legyen saját ÉletEnergia Készüléke, hogy minél hamarabb- és minél tovább élvezhesse az általa nyújtott előnyőket !

Forrás megjelőlése:
Karl Hans Welz: "What Can Do for You a Mindbugging New & Performant Technology?", Karl Welz: "Cando" pages.
Fordítás, átdolgozás, adaptáció és szerkesztés: © Dézsi Sándor, 1998-2000, 2001-2007 - 2018. Minden jog fenntartva! Copyright ©

Ugrás az oldal tetejére... | ÉletEnergia & ÉletErő


  »»   


Mottó
:
"Az a legfőbb dolgod az életben, hogy önmagadban létrehozd a -pontos- képzeletbeli mását mindannak, amit aztán a külvilágban valóra akarsz váltani."
Emmet Fox


ÉletEnergia Készülékek Manifesztáció: megszilárdult absztrakció ÉletEnergia Készülékek

ÉletEnergia Készülékek A gondolat, mint valóság ÉletEnergia Készülékek

Az ÉletEnergia & ÉletErő fontos és nélkülözhetetlen szerepe a manifesztáció- és tudatos teremtés folyamatában

Mottó | Idézet
életenergia & életerő & chi életerő "Minden testet öltött dolgok nemzője a gondolat (idea)".
Szepes Mária

"Az Energia volt, van, és mindig is lesz".

A gondolat maga is energia - és információhordozó is egyben.
Az a mód, hogy, hogyan adhatunk és biztosíthatunk neki (a gondolatnak) -folyamatosan- erőt és energiát, hogy -végső soron- manifesztálódhasson, hogy a -számára biztosított- ÉletEnergia és ÉletErő) hogyan kerül átalakításra (szublimálásra), és miként vehető használatba, saját- és embertársaink előnyére; -csak- ezeken a web-oldalakon olvashatók.

Minden testet öltött dolgok nemzője az idea, a gondolat.

Egészséges, konstruktív és harmónikus gondolatok -melyeknek energiát tudunk adni- és biztosítani, így éltetve őket- egyensúlyt és harmóniát hoznak létre szervezetünkben éppúgy, mint -külső- körülményeinkben.

Ok-okozati összefüggésben élünk.
Gondolataink az okok (indító okok), körülményeink az okozatok, mert mindig, minden, egy gondolattal kezdődik.

Gondolataink determinálják a körülményeinket (lásd "Az ajánlott irodalom" oldalt).
Az ember szellemi tevékenysége, fizikumának működése és sorsa között, szoros kapcsolat áll fenn.
A gondolat, ill. az idea, ebben az összefüggésben, a nemző szerepét tölti be, és automatikus vonzás -ill. taszítás- útján szabályozza a körülményeket.
Aki sorsán úrrá akar lenni, annak úrrá kell lenni gondolatain (és -egyben- erőt -ÉletErőt!- kell biztosítaniuk nekik).

Gondolat | Idea | Manifesztáció | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.huGondoljunk mindig arra, amilyenek lenni szeretnénk, lelki szemeinkel "lássuk" azt, amit el szeretnénk érni, amit meg szeretnénk valósítani, és amit szeretnénk bírtokolni.
Önmagunkról alkotott gondolatminták tükrözzék tehát azt, amilyenek szeretnénk lenni, tükrözzék a tökéletes egészség, a magas energiaszínt, az erős, szívélyes és -tökéletes- harmóniában lévő ember képét.

Ha ennek a gondolatformának (gondolattestnek) erőt adunk és folyamatosan biztosítani tudjuk számára az éltető energiát, valamint ha szavaink, cselekedeteink, tetteink és szokásaink nem állnak ellentétben ezzel, és az univerzális kozmikus törvényekkel -melyeknek az Életenergia és az Életerő is alá van vetve-, akkor, az alkotott gondolatforma -előbb útóbb- megjelenik a fizikai síkon, a fizikai szinten is.
Anyagiasúl, materializálódik, manifesztálódik (hogy "szép" magyar szót is használjunk)!
Ez teljességgel bizonyos, mivel ő maga is a Rendnek és a Törvényeknek van alávetve, és azoknak engedelmeskedik.

Tehát, kellő mennyiségü gondolati energia elíndíthat egy manifesztációs folyamatot, valamint megfelelő energia telítettsége esetén materiálizálódhat is (manifesztálódhat / valóra válhat) az adott gondolat, elíndítva egy olyan fizikai és lelki folyamatot melyben -a végén- nemcsak a fizikai test, hanem -előtte- az asztrál-, valamint az éteri test is részt vesz.

Ha Ön elvégzett már többféle kurzust is, tegye próbára a tudását a gyakorlatban is!
Kamatoztassa tudását a gyakorlatban is, a mindennapi életben is, ÉletEnergia Készüléke bíztosítani fogja az Ön számára is a manifesztációhoz (megvalósuláshoz) szükséges -állandó és folyamatos- ÉletErőt és ÉletEnergiát!

Idézet / Mottó | Wallace D. Wattles: A gazdagság bölcsessége
életenergia & életerő & chi életerő A Természet célja a haladás és a kibontakozás.

Az igazi TITOK...

Talán elolvasott már Ön is több ön- és személyiségfejlesztő könyvet, részt vett már több tanfolyamon és kurzuson, megtanult pár -sikert igérő- metodust, de -valahogy- mégsem úgy alakúlnak a dolgai, ahogy Ön szeretné?

Megtudta már "a Titkot" is, -hisz, talán, olvasta Rhonda Byrne "A Titok" című könyvét-, próbálta használni a "Vonzás törvényét", elvégezte -többek között- az "Agykontroll tanfolyamot" -is-, de mégsem jönnek a -vágyott és remélt- eredmények?

Talán, olvasta már "A Legfőbb Titkot" is, de a vágyott és remélt dolgok csak nem jelentkeznek az életében?

(Az előbb említett könyv -"A Legfőbb Titok"-, máskülönben, szinte végig plagizálja egyik kedvenc ön- és személyiségfejlesztés téren rendkivül sikeres írót és előadót, Brian Tracy egyik legjobb szemináriumát, a "Főnix szemináriumot", szégyenletes módon egyszer sem említve meg -mint forrást- e remek szakembert.
Csodálkoznék azon, ha Linda Dohlan-t "A Legfőbb Titok" íróját nem perelnék be emiatt. Viszont, ha Brian Tracy írta álnéven e könyvet, vagy akár közösen az íróval, vagy ha -akár- a szemináriumának szerzői jogait adta el, akkor ez zseniális húzás volt ! Gratulálok !
-Megj.: Ezek a sorok 2009 március idusán írodtak...-).

Még egy fontos megjegyzés:
A "Vonzás Törvénye" úgy kb. csak a 4-ik vagy 5-ik legfontosabb univerzális, szellemi törvény, -és főleg az Asztrál síkon (a vágyak világában) játszik inkább meghatározó szerepet- előtte -fontosságban- még megtalálható egy pár igen lényeges univerzális, kozmikus és szellemi törvény...
(Lásd még a 'Diozófiai elmélkedések'et is... ill., -főleg a- Kurzusainkból megtudhatja mely 'Törvények' azok...)

Szóval; mindent pontosan úgy csinált ahogy a könyvekben leírva vagyon, pontosan úgy, ahogyan azt -Önnek is- tanították, -talán- még hisz is bennük, de -valahogy- mégsem...
Hmm... Valahogy nem akarnak összeállni és összejönni a dolgok...

Talán nagyrészt azért -is- van ez, mert, (bár a legtöbb könyvben leírt metódusok -és az agykontroll gyakorlatok többsége is- jó -vagy akár megfelelő-), -sajnos- csak egy "apró", de igen lényeges dolgot "felejtenek" el megemlíteni, illetve egyenesen, bátran és tisztán kijelenteni (habár, aki a sorok közt tud olvasni, az észreveszi és megérti, és aki a szavak mögé lát, az felfogja...); mégpedig azt, hogy:
ha bármely -mentál- cselekedetnek nem tud folyamatosan elégséges mennyiségű életerőt és életenergiát bíztosítani, akkor az a bizonyos gondolatforma, ill. mentális programozás meddő marad, és az eredmények elmaradnak !!

(Az, hogy vággyal átitatott hitben hat csak a vasakarat, ...csak féligazság!) Ha nem tud erőt és energiát biztosítani gondolatainak, azok nem fognak tudni megvalósulni !!!
Punktum. Ez Törvény!

Fel / Ugrás az oldal tetejére... | Életenergia Készülékek

Idézet / Mottó:
életenergia & életerő & chi életerő "Legyünk hálásak azért, ami van, és ne arra ácsingózzunk, amiről azt képzeljük, hogy kéne".
Gayle Forman

ÉletEnergia & ÉletErő nélkül nincs táv-hatás és... nincs 'manifesztáció' sem !

Engedtessék megismételni a nyomatékosság kedvéért, és -egyben- hadd hívjuk fel a figyelmét még egyszer a legfontosabbra, hogy mások -akik esetleg ezt szeretnék- ne tudjanak visszaélni az Ön bizalmával, engedjék meg tehát, hogy mi áruljuk el, és -egyben-, mi fedjük fel az Ön számára az "igazi nagy TITKOT":
elolvashat bármennyi -személyiséggel, és önfejlesztéssel kapcsolatos- könyvet, elvégezhet bármilyen és bármennyi kurzust, végezhet bármilyen és bármennyi -mágikus- szertartást, követheti pontosan az ott leírtakat-, illetve elhangzottakat, mély hittel és áhítattal hihet is bennük, égő vágyat is érezhet, hogy -kitűzött- céljait elérje, sőt, el is várhatja a -kivánt- eredményeket, de !... -és most figyeljenek !:
- ha nem tud gondolatainak, vágyainak és cselekedeteinek erőt (ÉletErőt !, ill. ÉletEnergiát !) adni és -egyben folyamatosan- biztosítani, akkor mindezek a próbálkozások meddő dolgok maradnak és nem fognak megvalósúlni !

Azért nem, mert -egyszerüen- nem tudnak megvalósúlni, mivel ez is egy egyetemes -univerzális- törvény alá tartozik.

Javasóljuk, hogy még egyszer olvassa át azokat a bizonyos könyveket -az "Ajánlott irodalom" oldalon talál belőlük egy jópárat- de most úgy, hogy kissé más szemszögből tekintsen rájuk: az életenergia és életerő szemszögéből, és úgy, hogy mindenek -leg-mélyén, mindenek forrása- és győkereként, vélje (próbálja) felfedezni a vitális életenergiát.
Sok mindent jobban meg fog érteni, és sok mindent máshogy fog majd látni és másképp is értelmezni mint azelött, valamit sokkal szélesebb látókörre tesz majd szert...)

Viszont, a fentieknek az ellentéte is igaz; aki pozitív gondolatainak, kreatív ideáinak erőt és energiát ad- és biztosít, annak megvan minden esélye, hogy azok meg is valósúljanak és manifesztálódhassanak, azaz; a gondolatforma megsűrüsödve, szilárdabb energiát magára véve, anyagiasodjanak és megjelenjenek a fizikai síkon is. (!)

RAD 2400 HD :: ÉletErővel működtetett Radionika KészülékA WELZ tipusú ÉletEnergia- & ÉletErő Készülékeink -mint nevük is mutatja- belső, integrált ÉletErő Generátoraik révén, Életenergiát, Életerőt, Chi-t / Qi-t, Práná-t, Od-ot, Mágneses fluidum-ot, Orgone-t / Orgon-energiát generálnak.
És teszik ezt -egy egyszerü kapcsolás / kattintás által- szüntelenül és folyamatosan, a nap minden órajában- és szakában, a hét minden napján.

ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok  RAD 2400 HD -beépített és integrált- ÉletErő Generátorokkal működő Radionika tipusú ÉletEnergia Készülék + TC 99 strukturális kapcsolat transzfer korongpár egyik -egyedi- korongja

Figyelem! :: ÉletErő KészülékekMegj.: mindegyik ÉletEnergia Készülékben legalább egy -hatékony és performens- ÉletErő Generátor működik !

Az ÉletEnergia- és ÉletErő Készülékek egyik leglényegesebb és legfőbb feladata tehát, hogy energiát és erőt adjanak és -egyben- bíztosítsanak(!) az Ön alkotó, kreatív gondolataiknak, úgy, hogy állandóan és folyamatosan Életenergiát és Életerőt generálnak- és sugároznak, hogy Ön azt tudatosan fel tudja majd használni bármely-, ill. minden cselekedetében, önmaga- és mások megsegítésére és előnyére.

A világon egy új és egyedi technológia révén -végre!- sikerült az emberiség egy régi álmát valóra váltani: az élethez elengedhetetlen vitális életerővel és életenergiával való folyamatos ellátás lehetőségét biztosítani; az ÉletErő technológia révén!

Fel / Ugrás az oldal tetejére... | Életenergia Készülékek

Az ÉletErő & ÉletEnergia a manifesztációs folyamatban

Egy kreatív, pozitív gondolat, mely számára Erőt, ill. ÉletEnergiát tudunk biztosítani elindítja a "Megnyilvánulás (azaz, a Manifesztáció) folyamatát":
elménkből erednek a gondolatok (mentál sík), gondolataink érzéseket váltanak ki (asztrál sík), érzéseink különböző ingereket váltanak ki (éter sík), melyek fizikai testünkre is hatnak (anyagi/fizikai sík), és cselekedetekhez, ill. tettekhez vezetnek, ezek pedig eredményeket produkálnak -az anyagi (materiális) világban-.

Ha erőt és energiát tudunk adni és -egyben- bíztosítani egy gondolatnak a mentál szférából, akkor az -hamarabb- anyagi formát ölthet és manifesztálódhat (valóra válhat) a fizikai síkon is.
És, mivel a háromdimenziós anyagi világban élünk és tevékenykedünk, efektive tennünk is kell valamit, -megfelelő kitartással és akaraterővel felvértezve- cselekedni is szükséges céljaink elérésének érdekében.
Tehát, konkrét lépésekre van szükség, úgy a szubjektív, mint az objektív világban. (!)

A tettekhez is -természetesen; mint mindenhez!- erő és energia szükségeltetik.
(Sőt, már az elhatározáshoz is, hogy a tettek mezejére lépjünk... :-))

Az, aki a gyakorlati életben sikeres akar lenni, aki a célkitüzéseit el akarja érni és a céljait meg akarja valósítani, annak a tettek mezejére -is- kell lépnie.
Elérhető, reális és hihető célokat tűz ki maga elé, amelyek elérése érdekében megteszi a megfelelő lépéseket és erőfeszítéseket.

Sikerünk érdekében meg kell tennünk azokat a "kis" dolgokat, amelyek majd NAGY változásokat hoznak.
Vágyaink beteljesülése, céljaink megvalósítása- és elérésének érdekében személyes cselekvéseink és tetteink ki kell egészítsék gondolatainkat.

Az ÉletErő Generátorral működtetett ÉletEnergia Készülékeink ebben is hathatós segítséget nyújtanak: erőt és energiát (azaz: ÉletErőt és ÉletEnergiát!) adnak és biztosítanak -állandóan és folyamatosan!- a megvalósításhoz és a sikerhez.

Tehát; a gondolat -a végén- alakot / formát ölt és megjelenik -manifesztálódik- az anyagi világban, a fizikai síkon is.
Megszilárdult absztrakció lesz - ahogy, mi nevezzük.

Külső világunk belső világunk tükre -és eredménye-.
Sokszor halljuk: változtasd meg belső világodat (elsősorban; gondolkodásodat), és a külvilágod is alkalmazkodik majd ehhez, így a külső világ is megváltozik !
Egy -jó, konstruktív, pozitív- gondolat elindíthatja a változást, de a való -anyagi- világban valóságos tettekre is szükség van a sikerhez és a -kitűzött, konkrét, méltó és pozitív- célok elérése érdekében.

A tettekhez pedig -sokszor, nem kis- erő és energia szükségeltetik.
Ezért -is- lényegesek a tettek, és ezért annyira szükségesek, valamint egyben hatékonyak ÉletEnergia Készülékek, és ezért -is- játszanak kulcsszerepet ebben a manifesztációs folyamatban.

Tettek sorozatának többszöri ismétlése, szokásokat eredményeznek.
Sokan, szokásaik rabjai.
Épp ezért, ne feledje: sikeres embereknek, sikeres szokásaik vannak!

Az ÉletEnergia Készülékek segítségével programozza / nevelje magát arra, hogy a szükséges dolgokat akkor tegye megy, amikor azokat meg kell tennie, és el fog jönni az a nap, amikor azokat a dolgokat- és akkor teheti majd meg, amelyeket- és amikor csak szeretné- és, -csak akkor- ha kedve tartja!

Szó, szándék, cselekedet... Ismerős, igaz?
Vigyázzunk gondolatainkra, mert befolyásolják érzéseinket, ráhatással vannak és megszabják szavainkat, majd tetteinket, a tetteink szokásainkat, a szokásaink jellemünket és végül sorsunkat is.
Vigyázzunk rájuk, mert megvalósúlnak. Manifesztálódnak.
Vigyázzunk rájuk, írányítsuk őket, és... adjunk nekik ERŐT (ÉletErőt!) manifesztálódásuk érdekében az Életenergia Készülékek hathatós segítségével!

További információk: lásd kurzusainkat, és a 'Diozófiai elmélkedéseket' (A gondolaterők teremtő hatalma)... »»

Fel / Ugrás az oldal tetejére... ÉletEnergia Készülékek

Folyamatos és állandó ÉletErő- & ÉletEnergia ellátmány és utánpótlás

Minden axióma levezethető az ÉletEnergiából és minden jelenség ahhoz nyúlik vissza.
Úgy is fogalmazhatunk, hogy akinek -bőségesen- rendelkezésére áll az ÉletEnergia- és az ÉletErő - az ERŐ !- annak mindene megvan, számára -szinte- minden elérhető és megvalósítható.

Összegezve: ha -folyamatosan, megszakítás nélkül!- elegendő erőt és energiát tudunk a -megvalósítandó- gondolatnak adni- és (egyben) biztosítani, és -természetesen- ha szükségszerüen megtesszük a megfelelő lépéseket a fizikai világban (a fizikai valóságban) is, akkor az illető gondolat "materializálódik", agyagot ölt (testet / formát ölt), azaz; megjelenik ("manifesztálódik") a fizikai síkon is.

Az ÉletErő- és ÉletEnergia Készülékek nemcsak a gondolatoknak, a kreatív ideáknakk tudnak -folyamatosan- (élet)erőt és energiát adni- és biztosítani, hanem megadják- és -egyben- biztosítják a tetterőt is ehhez, szolgáltatják azt az impulzust, hogy a tettek mezejére lépjünk, és energikusan cselekedjünk, céljaink elérésének érdekében!
(További, sokkal bővebb és részletesebb információkat a "Manifesztáció törvényéről" kurzusainkban talál).

Az ÉletEnergia a lét alapja, minden mentális cselekvés, minden pszihikus cselekedet (ima, meditáció, stb.) és spirituális tevékenység (mint pl. a -dinamikus- meditáció, az ön- és személyiségfejlesztő technikák, agy- és -távolsági- elmekontroll, önfejlesztés, ön-programozás) erőforrása.
Az ÉletErő -egyben- a cél és a kívánt hatás közötti hordozó, médium.

Régen ismert igazság: ÉletErő nélkül nem létezik távhatás!
Ennek bizonyítékát megtapasztalhatta Ön is és -efektíve, tudatosan is- érezhette amikor kipróbálta és elvégezte ingyenes Transzfer Tesztünket az ÉletEnergia -tudatos- érzékeléséhez!

Az ÉletErő a titka az állandó, pozitív változások, az agy- és az elme fölötti kontroll terén, mert minden -fizikai és- mentális cselekedetnek az ÉletEnergia képezi az erőforrását, motorját.
Az ÉletEnergia minden mentális cselekedet (gondolat, gondolkodás, -idea-) és a fizikai cselekvések- és tettek alapja, gyökere és -erő-forrása!

Az ÉletEnergia & ÉletErő nélkül semmi sem jöhet létre és semmi sem manifesztálódhat az ő segítsége nélkül !

Adjon- és biztosítson folyamatosan éltető vitális Erőt -ÉletErőt!- pozitív gondolatainak, vágyainak, ötleteinek és céljainak, valamint változtatási szándékainak, hogy nagyobb eséllyel és könnyebben elérje-, valamint hamarabb megvalósítsa őket!

Az ÉletEnergia Készülékek és a -készülékekbe integrált- ÉletErő Generátorok segítségével kezébe veheti saját sorsa irányítását és erőt (ÉletErőt!) adhat -pozitiv- gondolatainak, vágyainak, hogy azok megvalósúlhassanak a fizikai sîkon, a mindennapi életben is!

Speciális ÉletEnergia- és ÉletErő Készülékek (valamint a beépített ÉletEnergia Generátorok) segítenek Önnek, hogy -tudatosan- kezébe vegye saját sorsa irányítását, erőt (ÉletErőt!) és energiát (ÉletEnergiát) adjon -pozitiv- gondolatainak, vágyainak, hogy azok megvalósulhassanak (azaz; manifesztálódhassanak) a fizikai sîkon, az anyagi világban, a mindennapi életben is!

Fel / Ugrás az oldal tetejére... ÉletEnergia Készülékek

Az ÉletEnergia és az ÉletErő használata, mint az élőlények egyik fő jellegzetessége

Tudjuk, hogy minden élőlény kölcsönhatásban van a környezetével és -általában- az ÉletEnergiát- és az ÉletErőt az élőlények -magukban is- generálják és ők is használják fel.

Minden aktivitást megelőz egy csomó külső- és belső jel, melyek különböző elvonatkoztatási szinteken mennek át, mielőtt a cselekvésben észlelhetővé válnának, kifejezésre jutnának és megnyilvánulnának.

Általában érzékelések sokaságának heves áramlásával találkozunk, melyeket racionalizálva, elvonatkoztatás útján- és alapján szintetizálunk.

Személyeknél ezt a folyamatot általánosításnak nevezzük.
Az evolució során a szenzorikus érzékelés képessége párhuzamosan fejlődött az elvonatkoztatási folyamat komplexitásával.

Az ÉletEnergia felhasználását és alkalmazását, ill. az ÉletErő "technológiát" észre lehet venni-, és egyben érzékelni lehet az állatoknál, ill. különböző állatfajoknál is.

Jó példa erre egyes pillangók vagy (éjjeli) lepkék hímjei, melyek a nőstény "illatát" akár több mérföldnyi távolságból is képesek érzékelni, annak ellenére, hogy még egy elemista számára is nyilvánvaló és kiszámítható: ilyen távon (ekkora távolságban) a "kémiai illat" felfoghatatlan, vagyis az eredeti aromát hordozó molekula gyakorlatilag egyszerűen nem létezik, nem létezhet a -több km távolságban lévő- lepkét körülvevő térben / légben / levegőben. pillango :: ÉletErő Technológia :: ÉletEnergia Generátor | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu

S mégis, a t. tudósok (és -nagy-okos zoológusok) szerint a pillangó, vagy a lepke, illat-, ill. szag után azonosítja -mérföldekre lévő- párját.
Ez nonszensz!

Miért nem lehet már végre elfogadni, hogy más is van- és létezhet, és ami különbözik, a szaglástól-, vagy más "normális szenzórikus percepciótól"?
A "strukturális kapcsolatok" elmélete (melyet Karl Hans Welz dolgozott ki még 1991-ben), mellyel áthidalható bármilyen távolság, egy igen megalapozott és érvényes fogalom, valamint sokkal könnyebben és érthetőbben magyarázatot tud adni ilyesfajta megyilvánulásokra.

Mint az a későbbiekből kitűnik, ez a fajta ESzP (Extra Szenzoriális Percepció, vagy újabban: Extra Szenzoriális Projekció) könnyen megmagyarázható az ÉletEnergia- és az ÉletErő strukturális transzferálhatóságával.

Következtetés az ÉletEnergiával kapcsolatos tevékenységről, az ÉletErővel való munkával, foglalatosággal:
a gondolatok (végső soron) = tárgyak ??!

A Gondolat = Energia.

Az Anyag = lekötött, kondenzált, sűrűsödött Energia.

következésképpen   => Idea = Materia ?!

»» Lásd még a "Gondolaterők teremtő hatalma" című diozófiai értekezést is!

Tehát:

      A gondolat mint -anyagi- valóság!

Az ÉletErőt általában az élőlények generálják és ők is használják fel.

Tudjuk, hogy az ÉletEnergia minden mentális cselekvésnek -így a gondolatnak is- az erőforrása, valamint tudjuk, hogy irányítható és átsugározható, illetve transzferálható.

A gondolat a gyökere és forrása az érzelmeknek, a szónak, szándéknak és cselekedetnek.
A gondolat energia, és mint minden energia: információhordozó is egyben.
A gondolat tehát mindennek a kiindulópontja- és a forrása (oka), így az általunk óhajtott irányvonalnak -TRENDnek- és cselekedeteknek is.

Már az emberiség hajnalán elődeink (fel)ismerték és dolgoztak az ÉletEnergiával és ÉletErővel, felhasználták azt óhajaik, vágyaik teljesülésére és céljaik megvalósítására.

Helyesen feltételezték, hogy az anyag lekötött, meg-, ill. le-kristályosodott energia.
Rájöttek arra, hogy a gondolatok -végső soron- dolgok / "tárgyakként" kezelhetők, és ahhoz, hogy pl. sikeresek legyenek és sikereket érjenek el, először létre kellett hozzák magukban a sikeresnek lenni GONDOLATÁT.

Tudták, hogy a siker elengedhetetlen kellékei egyrészt a hit és az akarat, másrészt a vágy, mely a l elérésére serkent.
(Mindegyik összetevőjében ott találjuk legmélyén az ÉletEnergiát & ÉletErőt).


Mottó
:
"A hit egy olyan erős -belső- agregátor, mely jelentős mennyiségü ÉletErőt tud termelni".
Dézsi Sándor

RAD 5 - (Trend-Management Életenergia Generátor és Radionika  készülék)Elképzelni, vizualizálni kellett magukat abban a helyzetben amit kívántak és elérni vágytak, lelki szemeikkel "látniuk" kellett, hogy kitűzött céljaikat már elérték.
Közben- és utána is -folyamatosan!- erőt (ÉletEnergiát!) kellett, hogy adjanak gondolataiknak, ahhoz, hogy a kívánt események megnyilvánuljanak, és melyek aztán -kítűzött- vágyott céljaik eléréséhez vezettek!!

ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok  RAD 5 Radionika tipusú Trend Generátor ÉletEnergia Készülék

Tehát, először született meg a gondolat, melybe utólag erőt (Életerőt & Életenergiát) kellett "önteni", majd cselekedni, munkálkodni kellett a vágyott cél megvalósításáért, mert csakis így juthattak el a kitűzött, áhított célig.

Vigyázzunk tehát a gondolatainkra, mert a gondolat anyagot ölt!

Számtalan technikát ismerünk (a teljesség igénye nélkül: kreativ vizualizáció, kincskeresés <térképes keresés, -treasure mapping->, agykontroll, transzcendentális meditáció, jóga, chi-kung, tai-chi, taj-chi-chuan, autogén tréning, NLP -neuro lingvisztikus programozás-, reiki, radiesztézia, keleti küzdősportok, mágikus gyakorlatok, mentális gyógyítások, feng-shui, stb., stb.), melyek felhasználják különböző műveleteikben az ÉletErőt és az ÉletEnergiát.

Közös vonásuk többnyire az, hogy valamennyi az óhajok konkrét formába öntésére törekszik és segíthetnek a vágyakat átalakitani kézzelfogható valósággá.

A beépített és/vagy integrált ÉletErő Generátorokkal működő ÉletEnergia Készülékekkel és -több- speciális készülékkel, most megvan a technológiailag megalapozott lehetőség, hogy, hogyan is összpontosítsunk sikeresen egy művelet- és eljárás céljára, hogyan építsünk ki, és hozzunk létre egy kívánt irányvonalat (TREND-et) és hogyan adjunk- és biztosítsunk vágyainknak és kívánságainknak ERŐT, ÉletEnergiát, ahhoz, hogy azok meg is valósúljanak!

Az ÉletEnergia Készülékek és az ÉletErő-Generátorok -egyik- legfontosabb funkciója tehát mindenekelőtt az, hogy ERŐT ADJANAK -pozitív- GONDOLATAINKNAK, azok megvalósulása / MANIFESZTÁLÓDÁSUK érdekében !

Megértve e működési elvet, és használva új, csodás készülékét, az ÉletEnergia Készülékét (beépített és integrált ÉletErő Generátorával), hogy a kívánt- és megfelelően modulált(!) Életerőt fejlessze- és előállítsa, az eredmények gyorsabban és könnyebben elérhetőek lesznek az Ön számára is, és így bármely téren állandó- és tartós sikerekre számíthat.

A Tudatos Teremtés Technológiájában és a manifesztációs folyamatokban legtöbbet használt és legnépszeübb készülékek a Trend-Generátorok (Radionika tipusú ÉletEnergia Készülékek) és a Techno-Mágia szoftverünk, a 'Manifesztációs Radionika Programok'.

A 'Tudatos Teremtés' és 'Permanens Absztrakció' elvének kvintesszenciáját foglaltuk össze a 'Gondolatok Manifesztációja' érdekében a fenti sorokban, mondatokban!

Következtetés az ÉletEnergiával / ÉletErővel kapcsolatos tevékenységekről: a dolgok, tárgyak = materiálizálódott gondolatok.

Tervezze újra életét az új, erőteljes és hatékony ÉletEnergia Technológiával!
Legyen életének ura és sorsának irányítója!

Lásd kurzusainkat a "Manifesztációról", ill. a "Tudatos Teremtésről" a megfelelő oldalakon, ill. érdeklődjenek róluk a 'Kapcsolat' oldalon megadott elérhetőségeink valamelyikén... »»

Forrás:
Karl Hans Welz: 'Thoughs are Things' (A gondolatok dolgok, avagy; A gondolatok tárgyiasulnak), 'Manifestation' (Manifesztáció), 'Manifestation programs' (Manifesztációs programok).
Diozófiai értekezések és elmélkedések, A gondolaterők teremtő hatalma, stb.
Lásd még az 'Ajánlott irodalom' oldalunkat.
Fordítás, átdolgozás, adaptáció és szerkesztés: © Copyright Dézsi Sándor, 1999, 2001 - 2007 - 2018. Minden jog fenntartva!

Fel / Ugrás az oldal tetejére... | Életenergia KészülékekAz ÉletEnergia Készülékek használati előnyei

Mit tehetnek még
az -integrált- ÉletEnergia Generátorokkal működő ÉletErő Készülékek Önért ?
(2.)


Az ÉletErő Generátorokkal működő ÉletEnergia Készülékek -Karl Hans Welz általi- feltalálása és megépítése -kétségtelenül- a legfontosabb technológiai felfedezés és a leghatásosabb technikai lépés a XX. század utolsó évtizedében; az önfejlesztés, önsegély és önprogramozás, az agy- és önkontroll, valamint a -távolsági- elmekontroll területén. Állandó jellegű, pozitív irányú változások |

Állandó jellegű, pozitív irányú változásokat tesznek lehetővé!

Az -új- ÉletErő Generátorok az ÉletEnergia Készülékek és a siker-felszereléseink erőforrása, mely utat nyit Ön számára egy kiteljesült, sikeres és boldog élet felé.

Egy izgalmas, új technológia birtokosává válhat, segítségével jelentős előnyökre tehet szert úgy a magánéletében, mint üzleti ügyeiben, emberi- és pár-kapcsolataiban, sport-törekvéseiben és élete számtalan más -fontos- területén is.

Keleti tradició zseniális kombinációja nyugati csúctechnológiával!

Az Egyetemes ÉletEnergia Készülékek és ÉletErő Generátorok -mint nevük is mutatja- ÉletErőt / ÉletEnergiát fejlesztenek és sugároznak.

És teszik ezt állandó jelleggel, folyamatosan, tér- és időhatárok nélkül.

ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok  Chi Coaster | Chi alátét: a legújabb -egyszerűsített verziójú- ÉletEnergia Készülék

Az ÉletEnergia a lét alapja, minden mentális cselekvés, minden pszihikus cselekedet (ima, meditáció, stb.) és spirituális tevékenység (mint pl. az ön- és személyiségfejlesztő technikák, agy- és -távolsági- elmekontroll, önfejlesztés, önprogramozás) erőforrása.

Az ÉletErő a cél és a kívánt hatás közötti hordozó, médium.

Régen ismert igazság: ÉletErő nélkül nem létezik távhatás!

Ennek bizonyîtékát Ön is megtapasztalhatta és érezhette amikor kipróbálta és elvégezte -ingyenes- ÉletEnergia átsugárzó Tesztünket!

Az ÉletErő a titka az állandó, pozitív változások, az agy- és az elme fölötti kontroll terén, mert minden -fizikai és- mentális cselekedetnek az ÉletEnergia képezi az erőforrását, motorját, valamint a mentális cselekedet (gondolat, gondolkodás, -idea-) a fizikai cselekvések alapja, gyökere!

Fel / Ugrás az oldal tetejére... | Életenergia Készülékek

ÉletEnergia Készülék Kik használhatják és vehetik igénybe az ÉletEnergia Készülékeket?

A válasz -újra- egyszerû és kézenfekvő: bárki használhatja az ÉletEnergia Készülékeinket, bármiféle negativ vagy káros (mellék)hatások nélkül aki elég nyitott arra, hogy ezt az új technológiát kipróbálja!

Használhatják fiatalok és idősek (felső korhatár nélkül!), férfiak és nők, értelmiségiek és -fizikai- munkások, tanárok és diákok, üzletemberek, menedzserek, "főnökök" és beosztottak, sportolók vagy -csak- "drukkerek", szerelmesek vagy csalódottak (kiábrándultak), egészségesek és betegek, tehát bárki aki tudatosan fel akarja- és fel tudja használni céljainak elérése érdekében.

Birtokba vehetik és használhatják tehát

ÉletEnergia Készülék diákok, egyetemisták a tananyag, lecke, ill. kurzusok/szemináriumok jobb és gyorsabb megtanulása érdekében, a információ előhívásának megkönnyítésére, jobb memória kihasználásért, valamint a vizsgaláz semlegesítésére (legyürésére) és sikeres vizsgázásuk érdekében
ÉletEnergia Készülék tanárok, a tananyag jobb leadása és megértése-, valamint sikeres vizsgákra való a felkészítés érdekében
ÉletEnergia Készülék orvosok, gyógyterapeuták, természetgyógyászok -alkalmazott, alternatív kezelésként- pácienseik mihamarábbi felépülése és gyógyulása érdekében
ÉletEnergia Készülék betegek a gyógyulásuk érdekében, (post-operációs esetekben sokszor felére csökkentik a felépülési időszakot, -természetesen- csak kiegészítő terápiaként)
ÉletEnergia Készülék egészségesek, egészségük, testi és lelki épségük megtartása és megóvása érdekében
ÉletEnergia Készülék sportolok, jobb felkészülés, kitartás és sikeres versenyzés érdekében
ÉletEnergia Készülék -sport-drukkerek, csapatuk vagy kedvenceik sikerének elősegítésében
ÉletEnergia Készülék fizikai munkát végzők, erőnlétük növelésére, ill. elvesztett energiáik pótlására, nehéz fizikai munka utáni regenerálodásra
ÉletEnergia Készülék beosztottak, gyors és sikeres előmenetelük érdekében (a szamárlétra gyorsabb megmászása érdekében)
ÉletEnergia Készülék üzletemberek, (vállalkozási és pénzügyi) sikerük érdekében
ÉletEnergia Készülék ismert személyiségek, színészek, politikusok, rádió- és tv-s sztárok, karizmájuk növelésére
  stb., stb.

Brainwaves / Agyhullámok | Alfa-, Béta, Delta- és Téta agyhullámokbrainwaves | Alfa-, Béta, Delta- és Téta agyhullámokalpha, beta, theta | Alfa-, Béta, Delta- és Téta agyhullámok
Alfa-, Béta, Delta- és Téta agyhullámok
Lásd még: NeuroTechnológia™ | ElmeGépek / ChiAgytrénerek & PszichoTréner ÉletEnergia Készülékek

Ugrás az oldal tetejére...

Idézet / Mottó:
életenergia & életerő & chi életerő "Az életerő, az éter sugárzó energiája, végeredményben; napenergia.
A keletiek CHI-, ill. PRÁNA néven ismerik. Az éltető prána (életerő) az étersík hatóereje".
Diozófiai értekezés az emberről és világáról

ÉletErő Technológia :: ÉletEnergia Készülékek Mire lehet -még- használni az ÉletEnergia Készülékeket?

Használva ezt a csodálatos, új tehnológiát és kombinálva az ÉletErő Generátorok által működtetett ÉletEnergia Készülékeket és speciális készülékeiket a Neuro-Technológiával™, illetve a Neuro-Kibernetikai Programozással® (mely a legelőrehaladottabb és leghatásosabb önsegélyző, személyiségfejlesztő és önprogramozó módszer) döntően hozzásegít, hogy:

LPOG 2400 DL :: Chi Agytréner & PszichoTréner :: Életenergia KészülékekNeuroTechnológiaT | ElmeGépek / ChiAgytrénerek & PszichoTréner ÉletEnergia Készülékek nyugodtabb, lazább, figyelmesebb, fókuszáltabb és koncentráltabb lehessen, különösen ha az ÉletEnergia Készülékébe beépített és integrált ÉletErő Generátora az alacsonyabb rezgésü és ritmusú (Alfa vagy Téta) frekvenciákon pulzál.
Ezek azok a frekvenciák melyek –többek között- a gyorstanulással, a memóriával és a megnövekedett, fejlett intelligenciaszinttel társulnak;

ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok  LPOG 2400 DL :: Chi AgyTréner & PszichoTréner :: ÉletEnergia Készülék + PBT 2400 ÉletErő fokozó egyedi transzfer koronggal

NeuroTechnológiaT | ElmeGépek / ChiAgytrénerek & PszichoTréner ÉletEnergia Készülékek életének jobbátételéhez, valamint mások megsegítésére megfelelő mennyiségű ÉletEnergiát & ÉletErőt fejleszthessen és sugározhasson / küldhessen;

NeuroTechnológiaT | ElmeGépek / ChiAgytrénerek & PszichoTréner ÉletEnergia Készülékek még több ÉletEnergiát vihessen bármely tevékenységébe (munka, sport, szokáskontroll és szokásváltoztatások- pl. fogyókúra, dohányzásról való leszokás, egészséges étrend és életrend kialakítása, stb.), miáltal ezek sokkal könnyebbekké és hatásosabbakká válnak; betegség megelőzésre, illetve önmaga és mások gyógyítására használjon, valamint a mentál erejének a felhasználása, gyógyulás céljából;
Lásd még a Diozófiai értekezéseket és tanulmányokat, a "Tatvasz elmélet" című oldalakat;

NeuroTechnológiaT | ElmeGépek / ChiAgytrénerek & PszichoTréner ÉletEnergia Készülékek a -minden-napi energia elvesztése-, elfolyása ellen, ill. az energiaveszteség -folyamatos- pótlására, valamint az energia-szint nővelésére és megtartására;

NeuroTechnológiaT | ElmeGépek / ChiAgytrénerek & PszichoTréner ÉletEnergia Készülékek segíthessen az időváltozásra érzékeny személyeken; (a frontátvonulások negativ hatásainak csökkentésére, migrénes fejfájások megszüntetésére, stb.);

NeuroTechnológiaT | ElmeGépek / ChiAgytrénerek & PszichoTréner ÉletEnergia Készülékek folyadékot, (vizet) és táplálékot Életenergiával tölthessen fel – (tápanyagaink energizálása!), hogy így mégtöbb -jótékony- energiát juttasson be szervezetébe;
Lásd még a 'F.A.Q. - Kérdések és Feleletek' című oldalt is;

NeuroTechnológiaT | ElmeGépek / ChiAgytrénerek & PszichoTréner ÉletEnergia Készülékek kedvenc háziállatok tápanyagainak energizálására és gyógyítására (miáltal -adott esetben- (táv)gyógyítatni is tudja őket);

NeuroTechnológiaT | ElmeGépek / ChiAgytrénerek & PszichoTréner ÉletEnergia Készülékek esetleges alvászavarok megszüntetése, illetve a nyugodt, pihentető és felfrissítő alvás biztosítása;

NeuroTechnológiaT | ElmeGépek / ChiAgytrénerek & PszichoTréner ÉletEnergia Készülékek könnyebben, gyorsabban és hatékonyabban tudjon tanulni;

NeuroTechnológiaT | ElmeGépek / ChiAgytrénerek & PszichoTréner ÉletEnergia Készülékek a megtanult anyagot könnyebben észben tudja tartani, az elraktározott információkat könnyebben elő tudja "halászni";

NeuroTechnológiaT | ElmeGépek / ChiAgytrénerek & PszichoTréner ÉletEnergia Készülékek agyának memória-kapacitását látványosan megnővelje;

NeuroTechnológiaT | ElmeGépek / ChiAgytrénerek & PszichoTréner ÉletEnergia Készülékek a memóriájában lévő információkhoz könnyebben hozzáférhessen és könnyedén előhívhassa;

NeuroTechnológiaT | ElmeGépek / ChiAgytrénerek & PszichoTréner ÉletEnergia Készülékek új tudatszintek megismerésében és kialakitásában, az intuició, a kognició, az ESzP (ExtraSzenzoriális Percepció vagy ExtraSzenzoriális Projekció), az ÉKÉ (Érzékszerveken Kivüli Észlelés, Asztrál Projekció) fejlesztésében, valamint mélyebb, egészségesebb és hatékonyabb meditációs szintek elérésében;

NeuroTechnológiaT | ElmeGépek / ChiAgytrénerek & PszichoTréner ÉletEnergia Készülékek elhárithassa és legyőzhesse az elektromos-, (villamos)vezetékek (beleértve a magasfeszültségü kábelek / húzalok rendszerét is), és villamoskészülékek; TV készülékek, monitorok, számitógépek/laptop-ok, mikrohullámú sütök, mobil (marok-) telefonok, rádioaktiv füstdetektorok, fluoreszkáló világító csövek (neonok), stb. közelsége adta elektromágneses hullámok szennyező negatív hatását
Lásd még a Dr. Wilhelm Reich-ról és az Orgon-energiáról szóló oldalunkat is, ill. a "DOR - Deadly ORgone" negativ orgon-energia" oldalt is;

valamint;

ÉletEnergia Generátor | ÉletErő | ÉletEnergia Készülékek a tudatalatti erejének és határtalan lehetőségeinek a feltárása és kiaknázása;

ÉletEnergia Generátor | ÉletErő | ÉletEnergia Készülékek agyának, illetve memória kapacitásának jobb kihasználása és fejlesztése;

ÉletEnergia Generátor | ÉletErő | ÉletEnergia Készülékek a jobb és bal agyféltekék harmonizációja (agyszinkronizáció);

ÉletEnergia Generátor | ÉletErő | ÉletEnergia Készülékek célok elérése: a tudatalatti beprogramozása és ÉletEnergiával való táplálásának biztosítása;

ÉletEnergia Generátor | ÉletErő | ÉletEnergia Készülékek egyensúly, harmónia által: az ÉletEnergia Generátorból áradó és kisugárzott ÉletErő harmóniába hozza a különböző csakrák mûködését, így létrejön a
Csakra egyensúly- mely tehát, az ÉletErő tudatos irányítása a 7 fő csakra-központ felé, melyek az Ön ÉletEnergiáit is felveszik és irányitják;

ÉletEnergia Generátor | ÉletErő | ÉletEnergia Készülékek az intuició (megérzőképesség) növelése illetve fokozása;

ÉletEnergia Generátor | ÉletErő | ÉletEnergia Készülékek -energetikai- védelem és biztonság;

ÉletEnergia Generátor | ÉletErő | ÉletEnergia Készülékek stb., stb., stb.

7 sz. csakra (Korona- vagy fejtetõ csakra)
6 sz. csakra (Homlok-,vagy Harmadik szem csakra) és alatta az 5 sz. (torok) csakra
Szív-csakra
3. sz. a Napfonat (solar-plexus) csakra és -alatta- a 2 sz. hasi csakra
Gyökér- vagy bázis csakra

súlykontroll  súlykontroll

Külön megjegyzést érdemel még a súlykontrollal ("csúnya" nevén: fogyással) kapcsolatos kitünő szerepe, valamint az étkezés, és a szokáskontroll, ill. a különböző felhasználások és sikerek ezeken fontos a területeken.
Lásd még a Súlykontroll / Fitness "Manifesztációs Radionika Programot" is...

Fel / Ugrás az oldal tetejére... | ÉletEnergia Generátor

Idézet / Mottó:
életenergia & életerő & chi életerő "Te pedig, amikor imádkozol, menj be a te belsõ szobádba, és ajtódat bezárva, imádkozzál a te Atyádhoz, aki titkon van; és a te Atyád, aki titkon néz, megfizet néked nyilván".
MT 6:6

Sportteljesítmények fokozása

Az ÉletEnergia Készülékek tökéletesen -fel-használhatók sportteljesítmények fokozására is:

ÉletEnergia Készülékek | manskihillmangolfgreenÉletEnergia Készülékek | manjetski
ÉletEnergia Készülékek | womanswimmingÉletEnergia Készülékek | womanyogawhitesmallÉletEnergia Készülékek | manweightsÉletEnergia Készülékek | testépítés, body buildingÉletEnergia Készülékek | mankayakersmall
ÉletEnergia Készülékek | sportslineofscrimmageLee Benneth, az ÉletEnergia Egyesült Királyság-beli forgalmazója | 0leeÉletEnergia Készülékek | mancliffhanger
A kimondottan erre a célra tervezett és készített dedikált ÉletEnergia Készülék: a Sport Performer 2400

Figyelem! Fontos!
Az ÉletEnergia Készülékek és ÉletErő Generátorok -egyik- kulcsfontosságú előnye, hogy a hatósugaruk korlátlan és hatásuk független a távolságtól!

Az ÉletErő, ÉletEnergia távolságtól független átsugárzása és közvetlen energiaátadása miatt (lásd az ÉletEnergia átadási Tesztet -Kisérletet-) szükségtelen magával hordoznia ezeket a csodás készülékeket/szerkezeteket (azaz, az ÉletEnergia Készülékeket).

TC 99 | strukturális kapocs |  transzfer korongpárAkár lakásáról vagy irodájából is működtetheti ÉletEnergia Készülékét és egyben végezheti Neuro-Kibernetikai Programozását® (NKP®)-ját, mivel az ÉletErő & ÉletEnergia bárhol és bármikor elérhető és hozzáférhető lesz az Ön számára, hiszen az ÉletEnergia Készülékébe beépített és integrált ÉletErő Generátora állandóan és folyamatosan fejleszti az ÉletEnergiát & ÉletErőt, mely átáramlik, átsugárzik egy 'strukturális kapocs', vagy egy speciális közvetítő -transzfer- korong (u.n. transzfer-diszk által, mint pl. amilyen pl. a PBT 2400 -ÉletEnergia fokozó transzfer koronggal-, vagy a TC-99) segítségével Önhöz -és csakis Önhöz!-, bárhol is tartózkodna, néhány háztömbnyire csak, vagy a Földgömb túlsó oldalán.

Ha eddig még nem végezte el ezt az egyszerü, de csodálatos és rendkivüli kísérletet az ÉletErő és az ÉletEnergia bármilyen távolságra való -veszteség nélküli- átsugárzására, próbálja most ki Ön is, és meséljen róla barátainak és ismerőseinek is, kikérve észrevételeiket és véleményüket.
- Ki-kérheti -esetleg- ismert szakemberek véleményét is. Ők is visszaigazolják majd Önnek az itt leírtakat és bizonyítottakat!.

Az ÉletEnergia Készülékek és ÉletErő Generátorok felhasználhatók minden -olyan- tevékenységben mely ÉletErőt ígényel és használ. (!)

És mivel szinte minden tevékenységünkben meghatározó szerepe van- és különböző módon használjuk -felhasználjuk!- ezt az energiát (tudatosan vagy sem), így bátran kijelenthetjük, hogy ÉletEnergia Készülékeink szinte minden tevékenységünkben a segítségünkre vannak és lesznek, hathatós és hatékony segítséget- és biztos támaszt nyújtva.

Megj:
Az ÉletEnergia Készülékek állandóan és folyamatosan generálják a vitális és jótékony Életenergiát & ÉletErőt.

Mindenkinek a saját döntése és felelőssége, hogy mire és milyen céllal használja (fel) ezt az Energiát !

Az új és különleges ÉletEnergia Készülékekkel az ÉletErő- és az ÉletEnergia modulálhatóvá válik bármilyen vágy (trend)- vagy/és cél elérésére.

Az ÉletErő Generátorok és ÉletEnergia Készülékek hatásköre szinte végtelen, csak a felhasználók és a készüléket programozók egyéni fantáziája és képzelőereje szabhat határt felhasználási lehetőségeiknek!

Ezért ideális eszköz az ÉletErő Generátor -és az ÉletEnergia Generátorok által működtetett és üzemeltetett ÉletEnergia Készülékek- az egészség, személyes erőnlét és vitalitás, a gazdagság és a bőség, valamint egy boldogabb, kiegyensúlyozottabb, harmonikusabb és sikeresebb élet eléréséhez és megtartásához.

És ami a legfontosabb, számukra nem léteznek határok sem időben, sem térben.
Tapasztalhatta ezt a Transzfer-Tesztsorán is!

Fel / Ugrás az oldal tetejére... | ÉletEnergia Készülék

Idézet / Mottó:
életenergia & életerő & chi életerő "Mindaz, amivé lettünk, következménye annak, amit valaha gondoltunk".
Dhamma-pada

Sikerek és eredmények

A visszajelzések alapján, az ÉletEnergia Készülékek tulajdonosai és használói sikereket és jó -vagy kitünő- eredményeket értek el az alábbi területeken is:
energizálás, vitalizálás, az egészség megőrzése, profilaxia, ralaxáció, meditáció, kontempláció, önkontroll, ön-kezelés, öngyógyítás, wellness, személyiségfejlesztés, azonnali kontroll az élet összes óhajtott területein, csúcstevékenység és aktivitás mindegyik óhajtott tevékenységben, belső béke és egyensúly megteremtése, belső harmónia kialakítása, telepátia, ESP, emlékezőtehetség, prekognició, gyorstanulás, memória-nővelés, stresszlevezetés, oltalom és védelem, sportolói csúcstevékenységek, extrém sportók, csakra egyensúly és energizálás, mély és frissitő alvás, mezőgazdaság, karizma, fitness, szokáskontroll, népszerüség, művészi inspiráció/ihlet, gyerekek megsegítése, barátság, kommunikáció, marketing, szakmai előrelépések és sikerek, sportversenyek, szerencsejáték, minőségi emberi kapcsolatok, új szerelem, tartalmas párkapcsolat, a nemi élet felfokozása, biztonság, energetikai védelem, agykontroll / mentális kontroll, önkontroll, szokáskontroll, növények energizálása, háziállatok táplálékának energizálása, pénzügyletek, body building / testépítés, művészi tehetség, muzikalitás, intuició, neuro-lingvisztikus programozás, belső béke és lelki megnyugvás, stb., stb., stb...

Az integrált ÉletErő Generátorokkal működő ÉletEnergia Készülékek használata egyszerű és könnyû!

Az ÉletErő Generátorok -és ÉletEnergia Készülékeik- megszakítás nélkül, állandóan fejlesztik, generálják és sugározzák az ÉletErőt, mely megfelelően modulálva, egy strukturális kapcsolat vagy egyéni közvetítő korong által az illető személyre átsugározva, nagymértékben hozzájárulhat vágyainak és céljainak mielőbbi- és gyorsabb eléréséhez.

Ezért, az ÉletEnergia Készülékek (és egyben az Univerzális ÉletEnergia Generátorok) döntő eszközök lehetnek a vágyott célok elérésében és valóra váltásában.

A felhasználónak csupán egy kattintásra / kapcsolásra van szüksége, hajlandóságra, hitre, megfelelő akaratra, széles látókörre és nyitott elmére ezen- új- tehnológia iránt.

Tehát, bárki használhatja Készülékeinket, bármiféle negativ vagy káros (mellék)hatások nélkül, kitüzött -pozitív- céljai elérése és megvalósítása érdekében.

Mit kínálunk Önnek -és mit is jelent Ön számára-, ha termékeinket (az ÉletEnergia Készülékeket és tartózékait) megvásárolja és általuk gyarapodik?

1. Egyedi terméket. Készülékeink egyediek, manufaktura által készülnek, egyedül a világon csak Welz úr laboratóriumában állítanak elő Életenergiát generáló készülékeket!

2. Pozitiv érzéseket, magabíztosságot. Használva az ÉletEnergia Készülékeket érezni fogja ezt a felemelő érzést ami az ÉletErő át- és felvételével jár, valamint pozitiv beállítottságot és magabiztosságot is fog érezni, amit az ÉletErő Készülékek nyújtanak Önnek.

3. Megbizható minőséget és garanciát. Készülékeink úgy vannak tervezve és megépítve, hogy 10-15-20 év múlva is ugyanúgy (értsd; úgyanolyan jól) működjenek mint legyártásuk, ill. megvásárlásuk pillanatában.

4. Igazi pozitív életérzést és kisugárzást. Segítségükkel szabadságvágya, sikere és életereje kiteljesedik.

5. Megadja mindazt a többletet (+plusszt) amit csak egy ÉletErőt generáló készülék nyújthat. Így tudatosan is felhasználhatja majd minden cselekedetében ezt az -jótékony- Energiát.

6. Hitelességet. A világ egyik csúcstehnológiájú Készülékének lehet a tulajdonosa, melyet maga a Feltaláló készített.
Amit mi igérünk, be is tartjuk: ÉletEnergia Készüléke folyamatosan, megállás nélkül generálni fogja Ön- és szerettei számára- az annyira fontos, lényeges és elengedhetetlenül döntően szükséges- pozitív és jótékony ÉletErőt és ÉletEnergiát.

Mögöttünk van az a több tízezer ÉletEnergia Készülék tulajdonos és több százezer ÉletEnergia Készülék felhasználó szerte e nagy világon akik 1992 óta részesei ennek a merőben új, hatékony és csodálatos technológiának.
Ennyi ember nem tévedhet!!

Fel / Ugrás az oldal tetejére... | Életenergia Készülékek

Vegye kezébe sorsát az ÉletEnergia Készülékek segítségével !

Az ÉletEnergia Készülékek és ÉletErő Generátorok segítségével kezünkbe vehetjük saját sorsunk irányítását; erőt (ÉletErőt!) adhatunk gondolatainknak, energiát biztosíthatunk vágyainknak, cselekedeteinknek és tetteinknek, hogy kitûzött céljaink megvalósuljanak és a kívánt események valósággá váljanak az anyagi világban, a fizikai síkon is.
Legyen Ön is életének ura és sorsának irányítója!

Összegzésként elmondható, hogy az új ÉletEnergia Készülékek- és Generátorok által fejlesztett ÉletErő bármilyen pozitiv és nemes célra felhasználható, saját- és társaink érdekében!

ÉletEnergia Készülékek | beépített ÉletErő Generátorokkal működő ÉletEnergia Készülékek | star2
ÉletEnergia & ÉletErő


A továbbiakban vizsgáljuk meg azokat az elméleteket, melyek elvezettek ehhez az új technológiához [ »» Elmélet & Technológia ].

Fel / Ugrás az oldal tetejére... <strong>ÉletEnergia</strong> <strong>Készülék</strong>ek

Forrás megjelőlése:
Karl Hans Welz: "What Can Do for You a Mindbugging New & Performant Technology?", Karl Welz: "Cando" pages, "Applications of Chi Generators & LifeEnergy Equipments".
Fordítás, átdolgozás, adaptáció és szerkesztés: © Dézsi Sándor, 1998-2000, 2001-2007 - 2018. Minden jog fenntartva! Copyright ©

Ugrás az oldal tetejére... | ÉletEnergia & ÉletErő


  »»   

Idézet | Mottó

életenergia & életerő & chi életerő "Válassz olyan foglalkozást amit szeretsz, és soha többé nem kell dolgoznod".
Confucius

  »»   


Marketingszlogen

életenergia & életerő & chi életerő Gondoljon most a jövőjére, az egészségére és személyisége -folyamatos- fejlődésére, fejlesztésére és kiteljesedésére. Rendeljen most Életenergia Készüléket. A lehető legjobb befektetés, mivel önmagába és -egyben- a jövőjébe fektet be.


Az integrált ÉletErő Generátorokkal működő ÉletEnergia Készülékek segítségével:

           többek között...
életenergia készülékek & életerő generátor
Életenergia Készülékek & ÉletErő Generátorok | Manifesztációs Programok
életenergia & életerő &chi Az ÉletEnergia & ÉletErő áthidal minden / bármilyen távolságot ! Érzékelje és vegye át most Ön is -tudatosan-ezt a pozitív és jótékony energiát ! -Ingyenes- ÉletEnergia & ÉletErő Transzfer Teszt  »»»»  VízEnergizálás: Élővíz & Életvíz > Mit tehetnek az ÉletEnergia Készülékek és ÉletErő Generátorok Önért? ~
 

 
 
:: Víz Energizálás ::    
 
:: ~ VízEnergizálás ÉletEnergia Készülékekkel ~ ::

Powered by CMSimple Classic: Small, Simple & Smart, with no database!  |   Plugins for CMSimple_XH
CM Simple Legal Notices   |   Designed by CMSimple-XH-Templates

Oldaltérkép Email / Üzenet Nyitóoldal
Víz Energizálás
~ VízEnergizálás ÉletEnergia Készülékekkel ~  |  vizenergizalas.hu / Mit tehetnek az ÉletEnergia Készülékek és ÉletErő Generátorok Önért? ~ | Energizált táplálék és optimalizált ivóvíz! | Biztosítson folyamatosan Erőt (ÉletErőt & ÉletEnergiát) építő pozitív gondolatainak megvalósulásuk érdekében! :: ÉletVÍZ & ÉlőVÍZ ~ | Template: simplebus-hu | Víz Energizálás
Weboldal neve / Title: Mit tehetnek az ÉletEnergia Készülékek és ÉletErő Generátorok Önért? ~ | Weblapok leírása / Description: :: Víz- és táplálék energizálás és optimalizálás (bármely távolságból)! | Egyetemes ÉLETERŐ-Technológia: ÉLETENERGIA Készülékek & ÉletErő Generátorok :: Bevezetés az Egyetemes ÉLETERŐ-Technológia rejtelmeibe, az ÉLETENERGIA Készülékek, az Életero -chi, prana, od, orgon, orgone, bioenergia- Generátorok, valamint az Elmegépek, Chi-Agytrénerek és ÉletErővel működtetett Radionika Készülékek, ill. Manifesztációs-technikák elméletébe és gyakorlati felhasználásában ::
Referer / (Elöző oldal): | ~  Forgalmazás: Bio-Energy Corp. & -Dézsi Sándor -ALeX-: Orgonit-ból és SzuperOrgonit-ból készült eredeti (a Feltaláló által készített és épített) ÉletEnergia Készülékek első meghatalmazott forgalmazója Európában | Az ÉletEnergia Készülékek Közép- Kelet Európa-i exkluzív forgalmazója :: Orgonite & SuperOrgonite   |   ~ VízEnergizálás ÉletEnergia Készülékekkel ~ / Mit tehetnek az ÉletEnergia Készülékek és ÉletErő Generátorok Önért? ~ ~
Kulcsszavak / keywords: vízenergizálás, táplálék, víz, aqua, energizálás, optimizer, ÉLETENERGIA, életerő, chi, qi, csi, csí, prana, mana, orgon, orgone, bioenergia, orgonit, orgonite, radionika, agytréner, életenergia, manifesztáció, meditáció, relaxáció, vitalitáséletenergia, életero, eletero, orgonit készülék, ÉLETERŐ, generátor, radionika, agytréner, chiagytréner, pszichotréner, feng shui, élővíz, életviz, asztro-trend, techno-mágia, manifesztáció, meditáció, relaxáció, vitalitás, eletenergia, ÉletErő, VÍZ ENERGIZÁLÁS 
Több, bővebb információ: www.eletenergia.com  |  www.eletenergia.hu